Lahjoita lankoja kässäpajan nuorille harrastajille!

18.9.2023

Marttojen suosittu, kaikille kouluikäisille nuorille avoin käsityöpaja jatkuu syyskaudella, ja langoille ja virkkuukoukuille on kysyntää! Pajalla kässämartat opettavat kouluikäisille nuorille kädestä pitäen neulomista ja virkkaamista. 

Kässäpaja on kaikille avoin ja maksuton. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, paikalle voi vain tulla. Lankoja ja puikot tai virkkuukoukun saa Martoilta ellei ole omia. 

Kässäpaja on ajalla 5.10.- 7.12.2023 torstaisin klo 15.30 - 16.30. Huom! poikkeus koulujen syyslomaviikolla 42 eli 19.10. kässäpajaa ei pidetä. Paikkana Laaksolahden kirjasto, Veininkatu 24.

Lahjoita lankoja ja virkkuukoukkuja nuorille

Onko kaappiesi kätköihin jäänyt täysiä tai vajaita lankakeriä, joita et enää itse käytä? Laita hyvä kiertämään ja lahjoita ne nuorille! Pienetkin lankakerät tulevat käyttöön. Lankojen toivotaan olevan vesipesun kestävää villasekoitetta (75 % villaa, 25 % polyamidia) eli ns. perusvillasukkalankaa, joka on parasta aloittelijoille silmukoiden opetteluun. Kaikki värit käyvät! Samoin mielellään vastaanotetaan 3,5 - 4 koon virkkuukoukkuja.   

Lahjoitukset voi tuoda martoille kässäpajan aikaan kirjastoon tai ennen marttaillan alkua Laaksolahtitalolle, os. Ylänkötie 16. Marttailtojen ajat näet etusivulta toimintaohjelmasta. 

Kiitos, jos katselet omaa lankavarastoasi sillä silmällä, jos sieltä löytyisi itselle tarpeetonta, mutta pajalle niin tarpeellista!