Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Jäseneksi liitytään täyttämällä oheisen Liity jäseneksi -painikkeen takaa löytyvä jäsenhakemus netissä tai ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan. Yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta. 

Jos haluat olla pääasiassa mukana Laaksolahdessa kokoontuvien marttojen toiminnassa, valitse liittymislomakkeella yhdistykseksi Laaksolahden Martat ry.  Jos haluat olla pääasiassa mukana Karakalliossa kokoontuvien marttojen toiminnassa, valitse yhdistykseksi Karamartat Tr (Laaksolahden Martat).  

Kaikki jäsenemme ovat Laaksolahden Martat ry:n jäseniä ja voivat käydä puolin ja toisin toistensa kokoontumisissa ja tapahtumissa. 

Annie Edelfeltin suunnittelema Marttojen jäsenmerkki on ollut käytössä vuodesta 1916.

Jos haluat käydä tutustumassa toimintaamme ennen jäseneksi liittymistä, voit käydä marttatapaamisessa katsomassa ilman sitoumuksia. Iltojen ajat, paikan ja aiheet näet toimintaohjelmastamme. 

Jäsenenä saat etuja, joista voit lukea tarkemmin Marttaliiton jäsenetusivulta.

Jäsenmaksut vuonna 2023

Jäsenmaksu on 40 euroa ja se sisältää Martat-lehden, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Jäsenyyskausi alkaa aina siitä päivästä, kun on liittynyt jäseneksi ja kestää kerrallaan yhden vuoden eteenpäin. 

Seuraavat jäsenyyslajit ja jäsenmaksut eivät sisällä Martat-lehteä:

  • Perheenjäsen 23 euroa (henkilö, joka asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa)
  • Seniorijäsen 23 euroa (henkilö, joka on yli 75 vuotias ja ollut marttayhdistyksen jäsenenä vähintään 25 vuotta)
  • Toissijainen jäsen 8 euroa (henkilö, joka on toisen marttayhdistyksen varsinainen jäsen

Nuorisojäseneksi voi liittyä 15-25 -vuotias henkilö sekä huoltajan suostumuksella alle 15-vuotias henkilö. Nuorisojäsen ei maksa jäsenmaksua, jonka takia hänelle ei lähetetä jäsenlehteä. 

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!