Alueellemme tärkeä Jupperin koulun uudisrakennus valmistuu 2026

25.11.2022

Kiitos espoolaiset valtuutetut! Valtuustoryhmien neuvottelutoimikunta palautti 21.11.2022 Jupperin koulun ja päiväkodin sekä Laaksolahden kirjaston uudisrakennuksen talousarvioon sisältyvään investointiohjelmaan 2023-31. Valtuutetuille alunperin viedyssä talousarvioesityksessä hanketta oltiin poistamassa. 

Investointiohjelmaan on nyt varattu 17,22 M€ ja vuoden 2023 aikana tehtävään suunnitteluun 200 000 €. Tavoitteena on, että Jupperin koulun ja päiväkodin sekä Laaksolahden kirjaston uudisrakennus valmistuu vuonna 2026.

Laaksolahden Martat olivat mukana yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa vaatimassa, että Jupperin koulun, päiväkodin ja kirjaston uudisrakennus säilytetään Espoon kaupungin investointiohjelmassa vuosille 2024-2026. 

Olemme sitä mieltä, että lapset tarvitsevat laadukkaan ja toimivan oppimisympäristön, ja myös kaikki asukkaat tarvitsevat lähelle tilan, jossa yhteisöllisyyttä lisäävää vapaaehtoistoimintaa voidaan harrastaa. Yhdessä me kaikki alueen toimijat muodostamme sosiaalisen verkoston, joka edistää kaupunginosan aktiivisuutta. moninaisia kohtaamisia ja kaikkien asukkaiden hyvinvointia yli sukupolvirajojen. 

Lue lisää Länsiväylän mielipidekirjoituksesta, joka julkaistiin 12.11.2022. Sen ovat allekirjoittaneet: 

Jupperin Omakotiyhdistys ry
Laaksolahden Huvilayhdistys LHY ry
Veinin Omakotiyhdistys ry
Jupperin koulun vanhempainyhdistys - Jukova ry
Laaksolahden kirjaston ystävät ry
Laaksolahden Martat ry