Juhlat metsässä! Yhdistyksen kevätjuhlaretki Haltiaan (vain jäsenille)

Suomen luonto -päänäyttelyn lisäksi Haltiassa tutustutaan Suvi Ruotsin valokuvanäyttelyyn: V niinkuin varis. Kuva: Suvi Ruotsi.

Juhlat metsässä!

Juhlistamme Marttajärjestön 125-vuotisjuhlavuotta ja sen metsäteemaa viettämällä yhdistyksen kevätjuhlaa Haltiassa lauantaina 25.5.2024 

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Voit tiedustella tilannetta retkenjohtaja Pirjo Sutelalta, puhelinnumero tekstin lopussa. 

Matkan kohde: Solvallan metsä ja Suomen luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84

Omavastuuhinta: 10 € (retki vain yhdistyksen jäsenille.) Hinta sisältää juhlavan lounasbuffetin Haltian Boassu-kabinetissa sekä luontonäyttelyyn tutustumisen.

Maksu: Viimeistään 7.5. yhdistyksen tilille FI40 1478 3000 7275 99, viitenumero 1216. Maksaa voi myös käteisellä rahastonhoitajalle marttailloissa. Maksu on sitova eikä sitä palauteta, mikä osallistuminen peruutetaan 7.5. jälkeen.

Erityisruokavaliot: Ilmoitathan erityisruokavaliosta ilmoittautumisesi yhteydessä.

Kuljetus: Kimppakyydeillä tai omin neuvoin (myös julkisilla pääsee). Jos voit tarjota kyydin, niin kerrothan siitä nettisivujen ilmoittautumislomakkeella tai marttaillassa. Kimppakyydit lähtevät klo 9.30 Laaksolahtitalolta (Ylänkötie 16) ja Viherlaakson Alepan parkkipaikalta (Kuusitie 1).

Ohjelma

Klo 10Kokoontuminen Suomen luontokeskus Haltian isolla parkkipaikalla; Haltiaan ajosuunnassa Nuuksiontien oikealla puolen.
10-11:30 Opastettu reippailukierros lähimaastossa. Lenkkeilyn lomassa pientä metsä- ja Martta-aiheista puuhaa sekä kevyt jumppa. Reitin pituus noin 1 km; alussa pitkä ylämäki.
12-13:30  Luonto lautasella -lounasbuffet. Jälkkärin ja kahvit voi sään salliessa ja paikkojen vapautuessa nauttia terassilla.
13:30 alkaenOmatoiminen tutustuminen näyttelyihin. Otathan Museokortin mukaan, mikäli omistat. Yhdistys tarjoaa muille osallistumisen.
Noin 15Kotiinpaluu kyytiseurueen sopimalla aikataululla.

Sateen sattuessa: Metsälenkki peruutetaan, jos luvassa on reipasta sadetta. Tihkusade tai mahdolliset kuurot eivät estä lenkin toteutumista. Jos metsäosuus perutaan, laitamme aamulla klo 8.30 mennessä tästä sähköpostiviestin, ja ohjelma alkaa lounaalla klo 12.

Ei metsälenkille? Jos et halua osallistua metsälenkille, voit tulla suoraan lounaalle klo 12.

Pukeutuminen: Metsälenkkiä varten kannattaa olla tukevat kävelykengät (lenkkarit/maastokengät) ja joustavat vaatteet. Juhlalounasta varten ei tarvitse olla vaihtovaatteita.

Tervetuloa!

Nautitaan keväisestä metsästä, hyvästä seurasta ja ruoasta!

Lisätiedot: Retkeen liittyviin kysymyksiin vastaa retkenjohtaja Pirjo Sutela, puh. 0405375164. Jos ilmoittautumisen jälkeen osallistumiseen tulee muutos, ole yhteydessä Pirjoon.  

 

Kevätjuhlamme kruunaa juhlava lounas, joka on saanut inspiraationsa puhtaasta luonnosta.