Retki EMMA-musoon Nykyaikaa etsimässä -näyttelyyn

  • to 20.10.2022 klo 1718
  • EMMA-museo, Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola
Kuva: EMMA-museo

Tervetuloa mukaan yhdistyksemme retkelle EMMA-museoon tutustumaan oppaan johdolla mielenkiintoiseen Nykyaikaa etsimässä -näyttelyyn! 

  • Aika: torstaina 20.10.2022 klo 17-18; tapaaminen WeeGee keskuksen aulassa viimeistään 16:45
  • Paikka: EMMA-museo, Näyttelykeskus WeeGee, Tapiola

Retki on omatoimiretki. Jokainen saapuu paikalle omalla kuljetuksella ja maksaa museolipun itse. Yhdistys tarjoaa opastuksen. Museo ottaaa opastettuun ryhmään enintään 20 henkilöä, jonka takia retkelle mahtuu mukaan 20 ensin ilmoittautunutta. 

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 17.10. tämän lomakkeen kautta

Museokortin haltijat ja yli 70-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi. Lipun hinta on 20 euroa, mutta jos ryhmässä on yli 10 henkilöä, lipun hinta on 16 euroa.  

Näyttely käsittelee taiteen, teknologian ja luonnon välistä monisyistä vuorovaikutusta. 

Näyttelyn taiteilijoita kiinnostaa ihmisen ja luonnon uudenlainen yhteiselo, joka ei perustu luonnosta saatavaan hyötyyn. He etsivät uusia tulokulmia tämän päivän suuriin haasteisiin, kuten luonnon monimuotoisuuden vähenemiseen. Näyttelyn teoksissa tehdään teknologian avulla näkyväksi asioita, jotka voivat viedä meitä eteenpäin luonnon moninaisuuden tunnistamisessa. Moni taiteilija kääntää katseemme paitsi tekoälyn mahdollisuuksiin, myös luonnosta löytyviin muihin älykkyyksiin.  

Retken yhteyshenkilö on martta Hanna Päivärinta, sähköposti hanna.paivarinta@gmail.com.